sportmassage en meer...

Over mij

Mijn naam is Lilian van de Kerkhof en ik woon in Weert samen met mijn man en onze Border Collie Skye. Sinds 2015 heb ik mijn eigen sportmassage praktijk voor mensen: SpierVitaal
spiervitaal.nl

Dat ik mijn passie voor het masseren en mijn passie voor honden ooit zou gaan combineren dat was zeker. Dit heeft geleid tot De Vitale Hond.
Door mijn afgeronde opleidingen tot Paraveterinair (2004) en Gedragstherapeut voor honden (Dogvision 2008) beschik ik over uitgebreide achtergrondkennis m.b.t. honden.

Eind 2016 heb ik de opleiding tot sportmasseur voor honden succesvol afgerond. Daarna ben ik direct verder gegaan en inmiddels mag ik mijzelf allround hondenmasseur noemen. In 2018 heb ik de beroepsopleiding tot Canine Myofascial Release therapeut afgerond, zodat ik nog meer kennis in huis heb om uw hond op een professionele manier te masseren. Op dit moment ben ik tevens instructeur i.o. bij Sportmassage voor honden.nl.

Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in Hersenwerk voor honden en Hondendenksport. Sinds begin 2016 ben ik instructeur Hondendenksport en Gecertificeerd Begeleider Hersenwerk voor honden met als specialisatie Revalidatie. Hierdoor kan ik eigenaren helpen van honden die moeten revalideren om tijdens deze periode Hersenwerk op maat aan te bieden. Tijdens zo’n revalidatieperiode is ook massage heel belangrijk om een hond te ondersteunen en zijn herstel te bevorderen.

Mocht u interesse hebben in een massage voor uw hond of wilt u leren Hersenwerken of puzzelen met uw hond, neem dan gerust contact met mij op.

Interessante links / samenwerkingen: